Som molts i moltes els qui ens agrada fer feliços a la gent del nostre voltant amb pastisseria casolana. La Xocolata del Lloro és un blog més dedicat a les dulces fetes de manera amateur, amb una diferència: és el meu.
dissabte, 21 de juliol del 2012
Mousse de Nubes
Aquesta recepta l'he vist en molts blogs i sempre havia pensat que havia de ser molt enfalagosa... com que tenim una adicte a les llaminadures a la colla, vaig pensar que el seu aniversari era la oportunitat que estava esperant per fer-la. Doncs la meva sorpresa va ser quan vaig tastar-la i no és tan dolça com havia suposat!! És lleugera (de gust, clar) i passa la mar de bé.
Ingredients:
150gr de galetes Maria
120gr. de mantega fosa
100ml de llet sencera
350gr de nubes de color rosa
200ml de suc de taronja
400gr de Philladelphia
250gr de nata per muntar
Com ho farem?
Primer de tot prepararem una base triturant les galetes Maria amb la picadora. Fondrem la mantega al mircoones i l'anirem incorporant a la galeta fins que quedi ben lligat. Aquesta massa la posarem de base en un motllo desemmotllable vigilant que cobreixi bé els laterals perquè després no se'ns escapi el farcit. Ho deixarem a la nevera perquè s'endureixi. Jo vaig fer servir un motllo quadrat d'uns 20cm.
Mentrestant farem el farcit. Posarem la llet i les nubes en un ençat (cassó) a foc baix i anirem remenant fins que les nubes es desfacin. Ho reservem deixant que es refredi una mica. Tot seguit hi afegirem el suc de taronja i el Philladelphia i ho remenem molt bé amb unes varilles perquè quedi tot ben lligat. Muntarem la nata i amb molt de compte hi barrejarem les nubes amb moviments suaus perquè la nata no baixi. Quan tinguem la barreja ben lligada ho posarem en el motlle sobre la base de galetes.
Ho deixarem a la nevera unes tres horetes perquè qualli i ja ho podrem decorar al nostre gust. Queda molt bé decorat amb maduixa i nubes blanques.
Si no dieu a la gent com es diu el pastís, tothom creurà que és de maduixa, perquè realment el gust que aconseguim és similar a un batut de maduixes!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada