Som molts i moltes els qui ens agrada fer feliços a la gent del nostre voltant amb pastisseria casolana. La Xocolata del Lloro és un blog més dedicat a les dulces fetes de manera amateur, amb una diferència: és el meu.
dimarts, 31 de juliol del 2012
Mousse de menta
Aquest és un dels petit fours que vaig escollir per la presentació del llibre de poemes El Romanço d'Anna Tirant a la llibreria La Siglantana. És molt fàcil de fer i el resultat és una mousse molt lleugera i refrescant... el postre ideal per l'estiu tan calorós que portem!
Què hi posarem?
1 l. de nata líquida per muntar
50gr de menta
200gr de sucre
24gr de gelatina en pols sense gust
Un got de llet
Com ho farem?
Hem de tenir la previsió de fer-ho d'un dia per l'altre com a mínim. El dia anterior farem una infusió de la nata líquida amb els 50gr de menta, ho farem bullir i un cop fred ho posarem a la nevera fins a l'endemà.
Colarem la nata i la muntarem juntament amb el sucre. En un ençat escalfarem el got de llet i hi desfarem la gelatina en pols remenant molt bé perquè no quedin grumolls. Un cop dissolta ho afegirem a la nata muntada. Jo hi vaig afegir una goteta de colorant verd perquè li donés més sensació de menta (si no ens quedarà d'un color blanc trencat).
Ho posem en uns gotets i ho deixem reposar a la nevera unes hores perquè qualli. Per decorar podem posar-hi una fulla de menta natural a sobre de cada gotet. També queda molt bé mullar una mica l'extrem del got amb aigua i "enfarinar-lo" amb sucre moreno (vigilant que la mousse estigui ben quallada abans de fer-ho, no fos cas que ens caigui a dins del sucre!).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada