Som molts i moltes els qui ens agrada fer feliços a la gent del nostre voltant amb pastisseria casolana. La Xocolata del Lloro és un blog més dedicat a les dulces fetes de manera amateur, amb una diferència: és el meu.
divendres, 27 de juliol del 2012
Cupcakes de xocolata
Si les de vainilla eren bones... aquestes no tenen preu!!
Què hi posarem?
170gr de xocolata per fondre
320gr de farina
4gr de llevat
2gr de sal
300gr de sucre
170gr de mantega pomada
3 ous
360gr de llet
1 cullerada de cafè d'essència de vainilla
Com ho farem?
Batrem la mantega i el sucre. Hi afegirem la xocolata desfeta al bany maria, l'essència de vainilla i els ous d'un en un. Finalment hi posarem la meitat de la farina tamissada prèviament barrejada amb el llevat i la sal, tot seguit quan estigui ben lligat, la meitat de la llet. Continuarem posant-hi l'altre meitat de la farina i l'altre meitat de la llet fins que quedi una barreja fina i sense grumolls.
Pre-escalfem el forn a 180º i omplim els motllos de cupcakes fins a 2/3 parts. Aquestes madalenes són com les de vainilla, no pugen gaire i això les fa ideals per decorar-les amb fondant i/o frostings. Si veiem que al sortir del forn han pujat massa, les podem tapar amb un drap sec o fins i tot pressionar lleugerament la superficie per fer-les més planeres.
Queden boníssimes farcides de melmelades àcides (llimona, fruites vermelles, maduixes...) o cobertes de xocolata desfeta (blanca o negre) o fins i tot només cobertes amb una mica de sucre llustre!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada