Som molts i moltes els qui ens agrada fer feliços a la gent del nostre voltant amb pastisseria casolana. La Xocolata del Lloro és un blog més dedicat a les dulces fetes de manera amateur, amb una diferència: és el meu.
dissabte, 21 de juliol del 2012
Flam de Ferrero Rocher
Potser aquesta no és la recepta més adient per posar al mes de Juliol... és molt complicat trobar Ferreros a l'estiu, però si per alguna d'aquelles casualitats en teniu per casa i no sabeu què fer-ne (!!!!!) podeu provar de convertir-los en flam. Quan m'ho van explicar vaig pensar "malaguanyats bombons" però la veritat és que el resultat és boníssim!
Ingredients:
13 bombons Ferrero Rocher
500ml de nata líquida
1 sobre de flam royal de 4 racions
Com ho farem?
Triturarem els bombons amb el túrmix amb una mica de nata líquida. Posarem el purè de bombons juntament amb la resta de la nata i els sobres de flam en un ençat al foc i ho farem bullir sense deixar de remenar. Un cop hagi bullit ho posarem en un motlle de silicona, el que jo vaig fer servir era d'uns 20cm i uns tres centímetres d'alçada.
És tan senzill que em fa vergonya considerar-ho una recepta, però és tan i tan bo que val la pena tenir-ho arxivat!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada