divendres, 27 de juliol del 2012

Cupcakes de vainilla





Senzilles i tendres... les madalenes més lleugeres i gustoses que he tastat.

Què hi posem?

110gr de mantega Cadí pomada
180gr de sucre
2 ous
245gr de farina
10gr de llevat
125ml de llet
2gr de sal
una cullerada de cafè d'essència de vainilla

Com ho farem?

Batrem la mantega amb el sucre i hi anirem afegint els ous un a un. Remenarem en un bol la farina, el llevat i la sal perquè quedin ben integrats i posarem la meitat de la barreja al bol de la mantega i els ous sense deixar de batre. Afegirem la meitat de la llet i l'essència de vainilla i seguirem batent bé. Posarem a la barreja la resta de la farina i quan estigui ben lligat la resta de la llet. Ho batrem una estona més perquè no quedin grumolls.

Pre-escalfarem el forn a 180º i omplirem motllos de cupcake unes 3/4 parts amb la pasta, no pugen gaire, cosa que les fa ideals per si les volem decorar amb fondant o amb frostings.

Abans de posar-les al forn podem afegir a la pasta llàgrimes de xocolata, o fruits secs... qualsevol cosa que se'ns passi pel cap per fer-les encara més gustoses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada