diumenge, 30 de setembre del 2012

Madelenes de pastanaga

Ja sé que actualment dir madalenes no té glamour... s'ha de dir cupcakes per ser fashion. Però com que jo no sóc fashion ni he acabat d'entendre quina diferència hi ha entre madalena, cupcake o muffins a part de que unes són en la meva llengua i les altres no... doncs apa! "Madalenes al cantu".

Què hi posarem?

2 ous
un polsim de sal
70 gr. de sucre
100gr. d'ametlla en pols
1 cullerada de farina
75gr de pastanaga ratllada
100gr de mantega pomada
150gr de Philadelphia
150gr de sucre llustre

Com ho farem?

Separarem les clares dels rovells i les batrem a punt de neu amb el polsim de sal. A poc a poc hi anem afegint el sucre sense deixar de remenar-ho fins que tinguem una crema brillant. Ho posem l'ametlla, la farina i la pastanaga. Ho remenem molt bé perquè no quedi cap grumoll. Ho posem en motllos de paper de madalena (avui en dia ja no se'n troben que vagin bé, els decorats són molt bonics però les madalenes queden esbardellades si no les poses en una base d'alumini o silicona, perdoneu però algú ho havia de dir).
Les courem al forn a 180º durant uns 20 minuts.

Prepararem la cobertura barrejant la mantega pomada amb el formatge i el sucre llustre. Ho deixarem refredar a la nevera i quan les madalenes estiguin fredes les cobrirem amb la pasta. Ho podem decorar posant una mica de pastanaga ratllada a sobre de cada madalena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada