diumenge, 30 de setembre del 2012

Bombonets de xocolata blanca amb mascarpone

A qui no li agradin les coses dolces que no miri...

Què hi posarem?

200gr de xocolata blanca per fondre
100gr de formatge Mascarpone
30ml de nata líquida
Cireretes confitades per decorar

Com ho farem?

Desfem la xocolata blanca al bany maria i la fem servir per forrar motllos de paper de bombons. Hem de procurar que no quedi una capa massa fina perquè sinó se'ns trencarà. Ho deixem al congelador perquè s'endureixi.
Mentrestant barregem el mascarpone i la nata líquida amb la resta de xocolata blanca que ens quedi i ho deixem reposar un quart d'hora a la nevera perquè agafi consistència. Retirem el paper de bombons per treure la base de xocolata blanca i les posem en càpsules noves i netes (així serà més fàcil de menjar-nos-les sense haver de pelar-ho). Posem la crema de mascarpone en una màniga pastissera amb una boquilla arrissada i omplim les tartaletes. Ho deixem reposar una estona a la nevera perquè s'endureixi una mica i ho decorem amb mitja cirereta confitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada